Home > Nieuws en Agenda > Nieuwsarchief > 160209 Internationale visitatiecommissie beoordeelt MOVE als "very good"
09-02-2016

Internationale visitatiecommissie beoordeelt MOVE als "very good"

Commissie oordeelt MOVE als innovatief en trendsettend.

De internationale visitatiecommissie die in November 2015 een bezoek bracht aan MOVE heeft het verslag uitgebracht en heeft MOVE de beoordeling "very good" gegeven over de periode 2008-2014. De commissie, met als voorzitter Professor Dr. George Duda, directeur van het Julius Wolff Institute van Charité, Universitätsmedizin Berlin, gaf de volgende scores:

• Onderzoekskwaliteit: very good / 2
  • Maatschappelijke relevantie: very good / 2
  • Levensvatbaarheid: very good / 2 of good / 3 afhankelijk van de toekomstige strategische keuzes van het instituut

Een citaat uit het rapport: The mission, goals and structure of MOVE are viewed as innovative and trendsetting, resulting in a unique way of thinking amongst its members.

De commissie gaf meerdere aanbevelingen. Het managementteam en bestuur van MOVE zal ernaar kijken en nemen de aanbevelingen mee als het instituut verder gaat in de plannen om een gezamenlijke alliantie-instituut met het AMC op te richten. Lees het volledige rapport: International Assessment Committee Report. Lees het MOVE self-assessment report.